Vállalati Jog

A vállalati jogon belül cégek, vállalkozók számára nyújtok jogi tanácsadást, támogatást.

 

Ennek spektruma a cégbejegyzéstől a cégmódosításon és átalakuláson keresztül egészen a cég felszámolásáig, megszüntetéséig terjed.

 

Ügyfeleimet peren kívüli megegyezésekben, peres ügyekben, valamint cégbíróság előtti törvényességi felügyeleti eljárásban is támogatom. 

Speciális szakterületem az internetes vállalkozások teljeskörű jogi támogatása, ami kiterjed az online jelenlét (szolgáltatásnyújtás, kereskedelem) jogi megfelelőségére, valamint a weboldalak, webes szellemi termékek jogi védelmére is. 

 

A webshop üzemeltetés, webes szolgáltatásnyújtás teljes jogi hátterének kidolgozásában, jogi megfelelésében és fogyasztói, hatósági ügyek kezelésében rendelkezésedre állok.

Mi tartozik a vállalati joghoz?

Az alábbi pontok képzik a vállalati jogi szolgáltatások fő részét, ezeken kívül előfordulhatnak speciális esetek is. Többéves peres és vállalati jogi képviseleti tapasztalatomnak köszönhetően ezen speciális esetekre is mindenkor fel vagyok készülve.

 • Cégalapítás, cégmódosítás, adóügyi tanácsadás,
 • Szindikátusi szerződések készítése,
 • Belső szabályzatok készítése,
 • Peres, peren kívüli eljárások, kintlévőségek behajtása,
 • Ingatlan ügyek (adásvétel, befektetés, építési jog, ingatlannal kapcsolatos peres ügyek)

Digitális & webes vállalkozások jogi támogatása

 • – Weboldalak, webes projektek jogi védelme (lopás, másolás ellen),
 • – Általános szerződési feltételek, megrendelési, felhasználási feltételek,
 •       – Szerzői jogok,
 •       – Franchise rendszere,
 •       – Adatvédelem. 

Együttműködési konstrukciók

Vállalkozó ügyfeleim részére eseti és rendszeres együttműködési konstrukció keretein belül nyújtok jogi szolgáltatást. Az optimális konstrukció kiválasztására az első konzultációval kerül sor.

ESETI JOGI MEGBÍZÁS

Amennyiben csak egy-egy ügyben kéred a segítségem, vagy jogi tanácsra, a lehetőségek felvázolására van szükséged, állok rendelkezésedre.

VÁLLALKOZÁSVÉDELEM

Vállalkozásvédelem csomagom állandó jogi támogatást biztosít vállalkozásod részére. Válaszd ezt az opciót, ha fontos számodra céged biztonsága. A csomagot a te vállalkozásodra szabva, együtt állítsuk össze, hogy tartalmazzon mindent, amire szükséged lehet (pl. gyors tanácsadás, szerződés készítés, szerződés véleményezés, jogszabályfigyelés, képviselet, stb.)

Kapcsolatfelvétel

  Az űrlap elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk a megadott e-mail címre.
  Ezt követően 3 napon belül felvesszük Veled a kapcsolatot. Amennyiben nem kaptál visszaigazolást, kérlek, ellenőrizd a spam mappádat.