Rólam

2007-ben végeztem az ELTE jogi karán, tanulmányaim alatt pedig többek között a BAT Pécsi Dohánygyár budaörsi irodaházában folytattam gyakorlatot.

 

Kezdő ügyvédként sok lehetőségem adódott a szakmai továbbfejlődésre, sokat tárgyaltam, meghallgatásokra, börtönökbe járhattam, így viszonylag korán értékes gyakorlati tapasztalatot szerezhettem.

 

Az életem ezen fázisában nagyon nagy késztetést éreztem arra, hogy valamit visszaadjak a világnak, ezért az akkoriban elég népszerű Munkahelyi Terror Blogon jogi rovatot indítottam és ingyenes jogi tanácsokat adtam a látogatóknak.

Az ingyenes tanácsadás meghatározó szerepet játszott nem csak önmegvalósításom, de szakmai profilom szempontjából is,

 

hiszen ekkor tanultam meg, hogy az ügyek többségében mennyire fontos a megelőzés, az ügyfelek többségének pedig fontos a gyors, hatékony és megfelelően árazott jogi tanács.

 

Munkám mellett ügyvédként önkénteskedem is az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítványnál, ahol a rászorulóknak ingyenes jogi segítséget nyújtok.

 

Önkéntes tevékenységemért 2019-ben Novák Katalin államtitkár asszonytól “Páratlan szülő” díjban részesültem.

Célom annak a tévhitnek az eloszlatása, hogy ügyvédre akkor van szükség, amikor már megtörtént a baj. Én azért vagyok, hogy átfogó jogi támogatást nyújtsak, alaposan felkészítselek minden váratlan eseményre, megelőzzem a bajt és elkerüljem akár a büntető pereket is.