VAN WEBOLDALAD? 🛒 ÉS LEVÉDETTED MÁR? ⚖

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter

Online vállalkozol? Webshopod van, vagy valamilyen szolgáltatást nyújtasz az interneten? Úgy gondolod, értékes tartalmakat hozol létre és osztasz meg, netán valamilyen saját márkád is van már? 

Online vállalkozó ügyfeleink nagyon sokféle tevékenységgel foglalkoznak: van, aki saját, speciális módszert fejlesztett ki kutyák masszázsára, más egyedi textilpelenkákat gyárt, de vannak divattervező, zeneszerző, sőt, író ügyfeleink is. Van, aki online szótárt üzemeltet és persze nagyon sokan nyújtanak ügyfeleink közül informatikai és/vagy marketing szolgáltatásokat. De megtalálhatóak köztük a lakberendezők, divat- és stílustanácsadók, coach-ok, sőt, különféle ezoterikus praxist gyakorlók is. Dolgoztunk és dolgozunk több sportolóval, edzővel is. Nagyon különböző szakmák, különböző emberek, ugye? 

Két dolog mégis közös bennük: 

  1. Amellett, hogy nagyon szomorúak lennének, komoly anyagi veszteség is érné őket, ha valaki engedély nélkül lemásolná a weboldalukat, leutánozná az módszereiket, vagy a széles körben ismert márkajelzésüket használná.
  2. Az 1. pont szerinti lehetőségről ELŐRE gondolkodtak és az elérhető legszélesebb körű jogi védelmet biztosítják weboldaluknak, azaz a VÁLLALKOZÁSUKNAK, végső soron a saját MEGÉLHETÉSÜKNEK.

Téged is érdekel, mi ez a védelem

Töltsd ki ide kattinva rövid kérdőívünket és rövid időn belül válaszolunk, elérhető-e a számodra szolgáltatásunk.

Hírlevél feliratkozás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut congue nulla lectus, at suscipit orci pretium et.